«

»

Campionatul National de AquaBike 2017 – Rezultate

In locatii magnifice – inot in lacul Razim cu starturile la Jurilovca (sprint) si Sarichioi (olimpic si supersprint) si cu finish-ul in Cetatea Medievala de la Enisala – a avut loc sambata, 10 iunie, prima editie a Campionatului National de AquaBike, organizat de Clubul Sportiv Aqua Vita Delta Tulcea cu sprijinul Federatiei Romane de Triatlon.

Ciprian Balanescu (Ride Competition Triathlon) a reusit sa obtina un nou titlu de Campion National, el fiind urmat de Radu Costin Marga (Trident Triathlon Team Constanta) si de Razvan Staicu. La fete, castigatoare a fost Cornelia Stroe (Festina Lente Campina).

La juniori, titlul a revenit lui Cristian Tranulea (Atena Constanta) el fiind secondat de Stefan Troanca (Olimpia Bucuresti), respectiv pe locul trei a terminat Niculae Alexandru (Aqua Vita Delta Tulcea). La junioare, Campioana a devenit sportiva clubului Aqua Vita Delta Tulcea, Nichifor Ana Maria, vicecampioana fiind Tincu Maria Elena, tot de la Aqua Vita Delta Tulcea.

La distanta supersprint, cei care au luptat pentru tricoul de Campion National au fost cadetii, impunandu-se aici Meghea Dominic Andrei la baieti si Iordache Andreea Diana (Master Swim&Tri Bucuresti). Podiumul a fost completat la baieti de Hilban Gabriel (Olimpia Bucuresti) si Ion Alexandru (Aqua Vita Delta Tulcea), repectiv la fete de Vulpoiu Ana-Maria-Cristina (Olimpia Bucuresti) si Coteanu Maria Alexandra (Trident Triathlon Team Constanta).

Rezultatele complete ale CN Aquabike pot fi gasite aici.

Duminica, 11 iunie a fost organizata si o noua editie a evenimentului Aqua Vita Delta MiniTRI, care a adunat la start zeci de copii triatlonisti intre 9 si 13 ani. Un weekend minunat, oferit de CS Aqua Vita Delta Tulcea.