Inscrieri

Campionatul Naţional de Aquathlon

Condiţii de participare – Taxe de înscriere
Potrivit Regulamentului FRTRI, pentru categoriile elite, juniori, cadeţi şi copii NU se percepe taxă de înscriere.

Taxa de înscriere:
Amatori Age Group
– 50 lei* / persoană (* taxa de licenţă nu este inclusă)

Taxa de înscriere se poate plăti numai la faţa locului, în pre-ziua concursului şi în dimineaţa concursului sau prin banca:
CS MASTER SKI&BIKE, CUI: 25528720
CONT IBAN: RO73 OTPV 3200 0063 1988 RO01, deschis la OTP Bank Tîrgu Mureș

Campionatul Naţional Triatlon Ștafetă

Condiţii de participare – Taxe de înscriere

Taxa de înscriere – 150 lei* / ștafetă (* taxa de licenţă NU se percepe)

! Numărul de locuri este limitat la 125.

Taxa de înscriere se poate plăti numai prin bancă, validarea înscrierii ștafetei se fiind făcută numai după efectuarea plății taxei de inscriere. Plata se va face in contul:
CS MASTER SKI&BIKE, CUI: 25528720
CONT IBAN: RO73 OTPV 3200 0063 1988 RO01, deschis la OTP Bank Tîrgu Mureș


* taxa de licenţă – Potrivit Regulamentului FRTRI, fiecare concurent trebuie să posede licenţă FRTRI. Aceasta poate fi obţinută prin completarea anexei 7, pentru un an de zile, iar contravaloarea este de 50 lei. Afla mai multe despre licenţiere aici. Cei care nu doresc licenţa valabilă un an pot opta pentru licenţa de o zi. Costul acesteia este de 10 lei şi îi conferă concurentului dreptul de a participa la concursul la care s-a înscris.

Taxa de licenţă va putea fi achitată la faţa locului, în pre-ziua concursului şi în dimineaţa concursului, după înscrierea în prealabil pe site, folosind formularele de mai jos.

Licenţa pentru sportivii amatori este necesară numai pentru concurenţii de la probele individuale, cei care participă la ştafetă nu au nevoie de această licenţă.

Pentru încadrarea într-o anumită categorie de vârstă, va fi luată în considerare vârsta pe care participantul a împlinit-o sau o va împlini în anul 2015. De exemplu, un sportiv născut în anul 1995 va intra în competiţie ca având 20 de ani, indiferent dacă este născut în ianuarie sau decembrie.


Va rugam sa nu va inscrieti de mai multe ori! Daca ati primit mesajul de confirmare ca datele au fost trimise, inseamna ca informatiile au fost incarcate in baza noastra de date. Concurentii inscrisi vor aparea pe site in pagina Concurenti inscrisi dupa o minima verificare a datelor, in approximativ 48 de ore. In ultimele 3 zile de inscrieri datele vor fi actualizate zilnic. Va multumim pentru intelegere.


Înscrieri Campionatul Național de Aquathlon 2015


 


Inscrieri Campionatul National de Triatlon Ștafetă 2015