Inscrieri

PRIOADA DE INSCRIERI PENTRU CN DUATLON 2016 S-A INCHEIAT!

Înscrierile online se închid pe data de 22 martie 2015 ora 24.00. Înscrierile după această dată nu se vor lua în considerare. La faţa locului nu se fac înscrieri ci doar validarea acestora şi plata taxei de înscriere.

Condiţii de participare – Taxe de înscriere
Potrivit Regulamentului FRTRI, pentru copii NU se percepe taxă de înscriere.

Taxa de înscriere:
Până în data de 1 martie:
• Age Group
– 80 lei* / persoană (* taxa de licenţă nu este inclusă)
• Ştafetă – 100 lei*/ echipă (* taxa de licenţă nu este inclusă)

După data de 1 martie:
• Age Group
– 100 lei* / persoană (* taxa de licenţă nu este inclusă)
• Ştafetă – 120 lei*/ echipă (* taxa de licenţă nu este inclusă)

Taxa de înscriere se poate plăti prin OP în contul Federatiei Romane de Triatlon, RO93-RNCB-0304-1316-9932-0001, BCR Bucuresti, CUI: 31018717, Bucuresti, str. Constantin Stahi 14 sau la faţa locului, în pre-ziua concursului şi în dimineaţa concursului.

* taxa de licenţă – Potrivit Regulamentului FRTRI, fiecare concurent trebuie să posede licenţă FRTRI. Aceasta poate fi obţinută prin completarea anexei 7, pentru un an de zile, iar contravaloarea este de 50 lei. Afla mai multe despre licenţiere aici. Cei care nu doresc licenţa valabilă un an pot opta pentru licenţa de o zi. Costul acesteia este de 10 lei şi îi conferă concurentului dreptul de a participa la concursul la care s-a înscris.

Taxa de licenţă va putea fi achitată la faţa locului, în pre-ziua concursului şi în dimineaţa concursului, după înscrierea în prealabil pe site, folosind formularele de mai jos. Licenţa pentru sportivii amatori este necesară numai pentru concurenţii de la probele individuale, cei care participă la ştafetă nu au nevoie de această licenţă.

Pentru încadrarea într-o anumită categorie de vârstă, va fi luată în considerare vârsta pe care participantul a împlinit-o sau o va împlini în anul 2016. De exemplu, un sportiv născut în anul 1996 va intra în competiţie ca având 20 de ani, indiferent dacă este născut în ianuarie sau decembrie.

NU ESTE PERMIS NICIUNUI SPORTIV
SA CONCUREZE ATAT LA INDIVIDUAL CAT SI LA STAFETA!

aici