Inscrieri

Condiţii de participare – Taxe de înscriere
Potrivit Regulamentului FRTRI, pentru copii NU se percepe taxă de înscriere.

Taxa de înscriere:
Până la 1 martie
• Amatori Age Group – 60 lei* / persoană (* taxa de licenţă nu este inclusă)
• Ştafetă – 90 lei/ echipă (nu se percepe taxa de licenţă pentru ştafetă)

După 1 martie şi la faţa locului
• Amatori Age Group – 80 lei* / persoană (* taxa de licenţă nu este inclusă)
• Ştafetă – 120 lei/ echipă (nu se percepe taxa de licenţă pentru ştafetă)

Taxa de înscriere se poate plăti:
• prin bancă în contul FRTRI: RO 93 RNCB 0304131699320001, BCR Bucuresti, CUI: 31018717, Bucuresti, str. Constantin Stahi 14 specificati “Numele si Taxa de participare CN Wintertriathlon”
• la faţa locului, în pre-ziua concursului şi în dimineaţa concursului.

* taxa de licenţă – Potrivit Regulamentului FRTRI, fiecare concurent trebuie să posede licenţă FRTRI. Aceasta poate fi obţinută prin completarea anexei 7, pentru un an de zile, iar contravaloarea este de 50 lei. Afla mai multe despre licenţiere aici. Cei care nu doresc licenţa valabilă un an pot opta pentru licenţa de o zi. Costul acesteia este de 10 lei şi îi conferă concurentului dreptul de a participa la concursul la care s-a înscris.

Taxa de licenţă va putea fi achitată la faţa locului, în pre-ziua concursului şi în dimineaţa concursului, după înscrierea în prealabil pe site, folosind formularele de mai jos.
Licenţa pentru sportivii amatori este necesară numai pentru concurenţii de la probele individuale, cei care participă la ştafetă nu au nevoie de această licenţă.
Pentru încadrarea într-o anumită categorie de vârstă, va fi luată în considerare vârsta pe care participantul a împlinit-o sau o va împlini în anul 2016. De exemplu, un sportiv născut în anul 1996 va intra în competiţie ca având 20 de ani, indiferent dacă este născut în ianuarie sau decembrie.

Înscrieri Campionatul Național de Wintertriathlon 2016 – Individual


Înscrieri Campionatul Național de Wintertriathlon 2016 – Ştafetă 2


Înscrieri Campionatul Național de Wintertriathlon 2016 – Ştafetă 3