«

Cupa Europeana de Triathlon Melilla

Federatia Romana de Triathlon a participat cu doi sportivi la Cupa Europeana de Triathlon de la Melilla din Spania.

Pentru Erick Rogoz, aflat in programul de pregatire pentru calificare la Jocurile Olimpice de Tineret, a fost prima competitie de verificare din acest an. Erick a terminat bine segmentul de inot – pozitia 17 – ruland la bicicleta in plutonul al doilea fiind la 1 minut de primul grup de atleti iar dupa alergare a terminat competitia pe locul 30 cu timpul de 1 ora 47 de secunde (1:00:47) cu aproape 2 minute mai bine decat timpul obtinut la aceasta competitie din Melilla in 2017.

Pentru Antoanela Manac a fost a doua competitie internationala pe 2018 si a reusit sa se claseze pe un binemeritat loc 15 care ii va aduce puncte pretioase atat in clasamentul international ITU Point List cat si pe cel continental, ETU Ranking. Antoanela a avut un inot bun si a pedalat in plutonul al doilea in fata lor fiind doua sportive in evadare. Cu al 5-lea timp de ciclism din competitie a pornit la alergare pe locul 8 terminand competitia cu timpul final de 2:00:31.

Rezultatele sunt satisfacatoare pentru inceput de sezon, dar si prin prisma stadiului de pregatire pentru obiectivele propuse pe 2018.